HU EN

Kiegészítő alkatrészek

A berendezésnek meg kell felelnie az alkalmazásnak, ezért a Reka sokoldalú tartozékokat kínál minden ragasztófelhordó készülékhez.Kartusos előmelegítő KVG.LCD


Leírás:

Az elektronikusan vezérelt KVG.LCD előmelegítő 2 alu kartust melegít elő. A hőmérséklet pontosan és kényelmesen állítható 50 - 160 °C között a kijelző segítségével.

Folyamatosan dolgozza fel a melegragasztó-kazettákat a szükséges hőmérsékletre történő előmelegítéssel. Takarítson meg időt és kerülje el a még nem használható melegragasztó okozta felesleges megszakításokat. A készülékek nyomógombokkal ellátott elektronikus hőmérséklet-szabályozásának köszönhetően gond nélkül, pontosan beállíthatja a hőmérsékletet. Így fenntartja a ragasztó minőségét, és a ragasztási eredményei a lehető legjobbak maradnak.

 

Kartusos előmelegítő KVG.2 


Leírás:

A gyorsabb munkavégzés érdekében akár 2, 310 ml-es alu kartus előmelegítésére is lehetőség van, 125 °C-ra. A ragasztópisztolyokban a kartusok felmelegedéséhez szükséges idő megtakarításához javasoljuk a az előmelegítő készülékünket. Ez lehetővé teszi a ragasztó gyorsabb felhordását, és a ragasztópisztolyok így még gazdaságosabban működnek.

 

Kartusos előmelegítő KVG.pro


Leírás:

A gyorsabb munkavégzés érdekében akár 2db 310 ml-es alu kartus előmelegítésére is lehetőség van, 50-160°C-ra. A hotmelt kartusok kényelmesebb és rugalmasabb feldolgozásához a Reka az új, állítható hőmérsékletű KVG Pro készüléket ajánlja. Az 50 és 160 °C között állítható hőmérsékletnek köszönhetően mostantól nemcsak a különböző melegragasztókat lehet előmelegíteni. Az alkalmazási területe kiterjedt más olyan anyagokra is, amelyek alacsonyabb vagy magasabb előolvasztási hőmérsékletet igényelnek, mint például a viasz- vagy poliamid alapú melegragasztók. Ehhez a felhasználáshoz a Reka üres kartusokat kínál. A beállított hőmérséklet könnyen leolvasható a beépített hőmérőn. A készüléket levehető kábellel szállítják.

 

VSB 40 előolvasztó

 

Leírás:

A VSB 40 előolvasztóval még gyorsabban dolgozhat. Az előmelegítő tartály lehetővé teszi, hogy nagyobb tartályokat is előmelegítsen a ragasztókészülékéhez. A Reka előolvasztó tartály lehetőséget ad a ragasztók előolvasztására. A folyékony ragasztó ezután betölthető a pisztolyba és azonnal adagolható. A munkát nem kell hosszabb időre megszakítani. Az előolvasztást követően még a pisztollyal nem kezelhető, tömb alakú nyomásérzékeny ragasztók is gond nélkül adagolhatók.

https://youtu.be/MUMQ3A3iJ9Y

 

Lábkapcsoló


Leírás:

A lábkapcsoló lehetővé teszi a kéz nélküli munkát. Szerelje fel pneumatikus ragasztófelhordó készülékét a tárolóállványra és a lábkapcsoló segítségével különösen kényelmesen vezérelheti a felhordást és a ragasztandó anyagot két kézzel lehet fogni.

youtu.be


Tároló állvány


Leírás:

A Reka pneumatikus ragasztókészülékei biztonságosan tarthatóak az állványon. A sűrített levegő beépített nyomásmérője lehetővé teszi a ragasztókibocsátás beállítását közvetlenül a munkaállomáson. A videóban a Reka pneumatikus ragasztópisztolyokhoz való állvány csatlakoztatása és használata látható.

https://youtu.be/jR8xW9knbd8

 

Tároló polc MS 200-hoz


Leírás:

Az MS 200 gyorsan és egyszerűen elhelyezhető a polcon a talpba integrált mágnesnek köszönhetően. A polc egy csavarral rögzíthető a munkapadhoz.


Tároló állvány .2

Leírás:

A .2 tárolására szolgáló állvány lehetővé teszi, hogy az MS 200 készüléket könnyen, egy kézzel letehesse, ha nincs mágneses felület.

https://youtu.be/rkJvbzrAIA4

 

Helyhez kötött berendezések


Leírás:


Helyhez kötött munkavégzéshez szerelje a pneumatikus ragasztópisztolyt a berendezésre. A berendezést a tárolásra szolgáló állványra vagy asztalra kell szerelni. Lábkapcsolóval együtt hasznos kiegészítő, mivel a munkavégző mindkét keze szabad marad.

https://youtu.be/tTSPAc-E0ZY

 

Fúvókák


Leírás:

A ragasztópisztolyokhoz való felhordófejek széles választékának köszönhetően a megfelelő fúvókával a felhordási kép az Ön igényeihez igazítható. Megfelelő fúvókák használatával a legkülönbözőbb alkalmazási formák érhetőek el. A fúvókák teljes választékát, valamint az eszközspecifikus fúvókák áttekintését lentebb találja. Ha az Ön alkalmazásához nem áll rendelkezésre a megfelelő fúvóka, speciális kivitel is lehetséges. Az elérhető fúvókákkal kapcsolatban lépjen velünk kapcsolatba!

 

Újrahasználható alu kartus 310 ml-es 


Leírás:

Segítségével a Reka kartusos pisztolyokban párnácska vagy granulátum formájában is használhat nem reaktív melegragasztókat.

 

Eldobható kartus


Leírás:

Segítségével gyorsan és tisztán, egymás után használhatja a különböző ragasztókat a kartusos pisztolyokban. Különösen hasznos teszteknél, pl. új ragasztók minősítésénél.


Balanszer


Leírás:

Rögzítse a ragasztókészüléket a rugós kiegyensúlyozóhoz a fáradtságmentes, folyamatos működés érdekében.

 


KÉRDÉSE VAN A TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN?

TECHNIKAI TÁMOGATÁS

+36 28 920 918

Küldj üzenetet

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

+36 28 920 918

Küldj üzenetet