HU EN

Egyedi jelölés / Egyedi berendezések

Speciális jelölési megoldásokAz I.A.S.G. Kft és a Borries szakemberei speciális gépgyártással együtt széles termékskálát kínálnak Önnek. A speciális karakterekkel, data mátrix kódokkal vagy járműazonosító számokkal történő jelölés, valamint összetett jelölési komponensek számos különböző jelölési technikával valósíthatók meg. Termékeinket a hagyományos bélyegzési módszerektől, a rugalmas, író- és véső gravírozóval ellátott jelölőgépektől a gyártási folyamatba integrálható, testreszabott jelölési megoldásokig kínáljuk.

 

Az Ön egyedi követelményeinek megfelelően kialakított jelölőrendszereink egyedileg konfigurálhatók, és integrált kódolvasó (pl: IOSS) rendszerrel is felszerelhetők. 

Speciális gépépítő részlegünk a BORRIES-al együtt a bevált és megvalósítható megoldásokat egyedi, robusztus kialakítással, modern vezérlési és programozási technológiával kombinálja.

A versenytársakkal ellentétben mi robusztus, hegesztett acélvázakat is használunk. Az alumínium profilsínekkel szembeni előny a rendszer nagy stabilitása és tartóssága.

 

Mivel az Ön rendszerpartnerének tekintjük magunkat, és minden egy kézből érkezik, így a lehető legjobb módon és legrövidebb időn belül tudunk válaszolni minden vevői kérésre, különösen a speciális célú gépprojekteknél.


Munkadarab előtolás

Jelölő egység automatikus felületérzékeléssel

 

Példák:

  • Féktárcsák BM79EL tekercsjelölő gépek féktárcsák jelölésére
    Különböző külső átmérőjű, edénymagasságú és súrlódógyűrű-vastagságú féktárcsák jelölése. Integrálás egy teljesen automatikus üzembe. Komplett védőburkolat elektromosan reteszelt meghajtási ajtókkal.

  • BM79EL tekercsnyomó gép féktárcsák jelölésére

  • BM79 tekercsjelölő gép féktárcsák jelölésére
    Különböző külső átmérőjű, edénymagasságú és súrlódógyűrű-vastagságú féktárcsák jelölése. Integrálás egy teljesen automatikus üzembe. A tárcsák be- és kirakodása portálfogóval.

  • BM79 görgős dombornyomó gép féktárcsák jelölésére
KÉRDÉSE VAN A TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN?

TECHNIKAI TÁMOGATÁS

+36 28 920 918

Küldj üzenetet

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

+36 28 920 918

Küldj üzenetet