HU EN

DY2002 vezérlő

Rövid ismertetés:

  • 2 csatorna
  • 4 minta csatornánként
  • Memória 12 program számára
  • Programozható nyomás felfutás
  • Könnyen navigálható menüstruktúra
  • Beépített termelési számlálók
  • A gép sebessége 600m/min (2000fpm) @ 0.5mm (.02")
  • Skálázható gépsebesség-bemenet
  • 55VDC vagy 170VDC túlvezérlés

Áttekintés:

A DY2002 két mágnesszelepet képes aktiválni a független ragasztóminták létrehozásához. Csatornánként akár 4 ragasztómintát is be lehet programozni. Mindegyik csatorna hat különböző távolság alapú üzemmódban vagy meghajtó üzemmódban működhet. Alternatívaként a készülék időzítőként is programozható állandó sebességű alkalmazásokhoz. Lehetőség van a kimeneti csatornák "túlvezélésre" a ragasztószelepek aktiválásának felgyorsítása érdekében. Ez a túlvezérlés minden egyes rendelkezésre álló kimeneti csatornára függetlenül alkalmazható.

A DY2002 alternatívaként időzítőként is használható, ahol nincs szükség encoder sebesség bemenetre olyan berendezésekben, ahol a gép sebessége nem változik, vagy meghajtóként olyan berendezésekben, ahol más vezérlőberendezés, például PLC vagy PLS vezérli a ragasztóanyag-kibocsátási mintákat. Ezekben az üzemmódokban továbbra is lehetséges a ragasztó mennyiség kimenetének vezérlése a készülékről, azonban ezt a vezérlést manuálisan kell elvégezni.

 

Egy gépi érintkező áll rendelkezésre a vezérlőegység meghajtó kimeneteinek engedélyezéséhez vagy letiltásához az anyagép által biztosított érintkező záráson keresztül. Ez a funkció lehetővé teszi a vezérlőegység normál működésének felülírását, hogy megakadályozza a ragasztófelhordók nem kívánt aktiválását az alapberendezés beállítása (make-ready) és a karbantartási eljárások során. Az érintkező áramkör "normál esetben nyitott" vagy "normál esetben zárt" működésre programozható.

 

Két relé kimenettel rendelkezik, hogy lehetővé tegye a feltételek, például a vezérlőegység hibáinak/nulla sebesség és leállás állapotának jelentését. Ezek a kimenetek úgy konfigurálhatók, hogy normál nyitott vagy normál zárt állapotban működjenek.

 

Üzemi hőmérséklet

0°C - 50°C (32°F to 122°F)

Csatornák száma

2

Programok száma

12

Események száma programonként

4

Kimeneti feszültség

24VDC nominál

Kimeneti teljesítmény

20 Watt csatornánként

Fotocellák száma

2

Fotocettla bemeneti jel

NPN/PNP vagy érintkező zárás

Max. állítható tartomány

0 - 800 mm (80 in) 1 mm-es léptékekben (.01 in. léptékekben)

Tápegység/Bemeneti teljesítmény

20, 200 vagy 240 VAC 50/60 Hz, L1/N/PE / 120 Watt

 

Méretek

 

Magasság (H)

30 cm (12 in)

Mélység (D)

15 cm (6 in)

Szélesség (W)

26 cm (10 in)

 

 

 

 

KÉRDÉSE VAN A TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN?

TECHNIKAI TÁMOGATÁS

+36 28 920 918

Küldj üzenetet

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

+36 28 920 918

Küldj üzenetet