HU EN

E-Flow-IQ adagolóberendezés robotos alkalmazáshoz

E-Flow-IQ (adagolóberendezés robotos alkalmazáshoz)

 

Az új E-Flo iQ egy egykomponensű adagoló rendszer, amely leegyszerűsíti a tömítőanyagok és ragasztók robotizált felvitelét. Az E-Flo iQ egy teljes "tartálytól a fúvókáig" megoldás az intelligens adagoláshoz. Az elektromos szervomotorral közvetlenül a hordóból adagolhat, és fenntarthatja az optimális áramlásszabályozást.

 

KONZIZTENS ÁRAMLÁS SZABÁLYOZÁS

Az E-Flo iQ közvetlenül a hordóból adagol, külső adagolórendszerek nélkül. Az E-Flo iQ elektromos szervohajtású motorja figyeli a dugattyús szivattyú helyzetét és szabályozza annak sebességét, biztosítva az áramlási sebesség állandóságát. A kulcsfontosságú helyeken elhelyezett nyomásérzékelőkkel pedig folyamatosan ellenőrzi a nyomást, és szinten tartják a tartálytól a fúvókáig.PONTOS ADAGOLÁSI TELJESÍTMÉNY

Az E-Flo iQ pontosan adagol a kezdő és végpontban is, valamint a csík teljes hosszában, fűtött és fűtött alkalmazásnál 70°C-ig (158°F).

Alacsony áramlású alkalmazásokhoz az iQ szelepek golyós/ülékes vagy snuff back változatban kaphatók. Míg az axiális szelep ideális nagy áramlású alkalmazásokhoz, például szigetelt üveg uretán adagolásához.KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ ÉS EGYSZERŰEN INTEGRÁLHATÓ

Az adagolórendszer beállítása és programozása még soha nem volt ilyen egyszerű. A Graco HMI-je, az Advanced Display Module (ADM) segítségével könnyedén beállíthatja a csíkprofilt, és akár 16 különböző adagolási stílust is elmenthet.
Az egyszerű diagnosztikai képernyők megkönnyítik a paraméterek nyomon követését és a karbantartási paramétereket. A Communication Gateway Module (CGM) lehetővé teszi a teljes integrációt a PLC-vel diszkrét I/O, EtherNet/IP, PROFIBUS, PROFINET vagy DeviceNet segítségével.

 

ALACSONY FENNETARTÁSI KÖLTSÉG

A közvetlenül a hordóból történő adagolás csökkenti a rendszerelemek számát. Kevesebb, hosszú élettartamú és jó minőségű alkatrész felhasználásával rendkívül alacsony a karbantartási igény.

Mivel csak egy tömlő és szelep van a robotra szerelve, nem kell beruháznia egy drága, nagy teherbírású robotba. Ez teszi az E-Flo iQ-t a legköltséghatékonyabb megoldássá az egykomponensű ragasztók szivattyúzására, és adagolására. Ráadásul az elektromos szervohajtású motornak köszönhetően lényegesen halkabban működik, mint a hagyományos pneumatikus szivattyúk.

KÉRDÉSE VAN A TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN?

TECHNIKAI TÁMOGATÁS

+36 28 920 918

Küldj üzenetet

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

+36 28 920 918

Küldj üzenetet