HU EN

Modulok egyedi ragasztófejekhez

H300 slot fúvóka

 

Jellemzők:


Az UES H300 nagy pontosságú modulja kiválóan alkalmas a normál felhordási sebességgel történő ragasztófelhordására. A modul akár 20.000mPas/s viszkozitású ragasztó kiadagolására is alkalmas maximum 4.000/perc kapcsolási sebességgel (jelsebességtől függően).

A gyors nyitás-zárás ciklust mágnesszelep vezérli.

A résfúvókamodulok úgy vannak kialakítva, hogy ideálisan illeszkedjenek az applikátor testéhez. Mivel a legtöbb esetben több modul van egy testre szerelve, a ragasztó felhordását minden egyes modulhoz be kell állítani.

A beépített finombeállítással könnyen meghatározható az egyes modulok ragasztófelhordása külön-külön.

 


H300 spray modul


Jellemzők:


Az UES H300 nagy pontosságú modulja kiválóan alkalmas a ragasztó normál felhordási sebességgel történő normál felhordására. A modul akár 20.000mPas/s viszkozitású ragasztót is feldolgoz maximum 4.000p/perc kapcsolási sebességgel (a kioldástól függően). A gyors nyitáshoz légnyomás kerül alkalmazásra .

A spray modul rendelkezik egy további bemenettel a sűrített levegő számára. Amint a levegő a szimmetrikusan elhelyezett furatokon keresztül távozik, állandó spraylevegőnyomást biztosít.

A modulok beépített hőcserélővel ellátott ragasztófelhordókon használatosak. A kifújt ragasztó éles széllel rendelkezik és alig látható.

 

H400 Nagy áteresztőképességű modulJellemzők:


A 3,6 mm-es maximális furatátmérővel a H400 modul különösen alkalmas a nagyon nagy ragasztó igényű alkalmazásokhoz.

Ez a megfelelő választás, ha nagy mennyiségű ragasztóra van szüksége.

KÉRDÉSE VAN A TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN?

TECHNIKAI TÁMOGATÁS

+36 28 920 918

Küldj üzenetet

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

+36 28 920 918

Küldj üzenetet