HU EN

Cégbemutató            


 


TISZTELT PARTNERÜNK!


Vállalkozásunk 2014-ben alakult. Szakembereink munkássága több évtizedre tekint vissza a magyarországi piacon. Megbízhatóságunkkal, tudásunkkal, sok éves szakmai tapasztalatunkkal állunk továbbra is partnereink rendelkezésére.

Pécelen az ipari parkban, kulturált környezetben, 600 m2 alapterületen, tágas irodával, jól felszerelt szervizzel, tesztberendezésekkel, raktárral várjuk ügyfeleink megkereséseit.


Az I.A.S.G. Kft-nél elsősorban az ipari ragasztás- és jelöléstechnika területén kínálunk komplett megoldásokat, amit minden esetben az Önök igényeire szabunk!


Magyarországon és a környező országokban ragasztástechnika terén az ITW Dynatec, Graco, Reka, Puffe Engineering, míg jelöléstechnikában Borries gyártói háttérrel nyújtunk megoldásokat partnereink számára. 


Hatékony ipari megoldások

Közös fejlesztések

Egyedi gyártócellák kulcsrakész szállítása

Állapotfelmérés, javítás, karbantartás;


Gyors szervizszolgáltatást biztosítunk kül- és belföldi partnereink számára.


 

ÜZLETÁGAINK


I. Ipari ragasztás technika

A ragasztástechnikában több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezünk. A berendezéseket mindig úgy alakítjuk ki, hogy a ragasztóberendezés és elemei könnyen elérhetőek, karbantarthatóak, illetve cserélhetőek legyenek.


Ipari ragasztásban teljes körű megoldást nyújtunk, mivel a projektjeink során a vevőink kérésére a teljes ragasztási technológiát kidolgozzuk. Így segítünk a ragasztóanyag kiválasztásában, a ragasztási technológia leírásában, 3D-s tervező szoftverrel lemodellezzük a gyártóberendezést, a ragasztóberendezés elhelyezkedését, és egyéb a ragasztáshoz kapcsolódó folyamatban.


A beszállítóink kiválasztásánál az alábbi szempontok vezéreltek minket:

- Megbízható berendezések biztosítása megbízható beszállítóktól.

- Innovatív berendezések, melyek mindig a legújabb trendeknek megfelelő megoldást tudják biztosítani a vevőinknek számára. 

- Rugalmas, gyors vevőszolgálat.


A termékpalettánk kialakításánál a teljeskörűségre törekedtünk. Megoldást kínálunk mind kézi, mind automata adagolásokhoz egyaránt.

- Vízdiszperziós ragasztóberendezések,

- Ömledékragasztó-berendezések,

- Egy komponensű szobahőmérsékletű, melegített, forró ömledék ragasztó- tömítő anyagok felhordói,

- Két komponensű ragasztó- kiöntő berendezések.

Néhány ragasztáshoz egyedileg tervezett berendezésCímke felrakó- ragasztóberendezés

 

Automata szellőzőrács ragasztóberendezés

  Gázálarcszűrő ragasztó/tömítőberendezés

 


Szelep-ragasztóberendezés

 

II. Jelöléstechnika

A termékek tartós és közvetlen jelölése a nyomonkövethetőség egyik alapfeltétele, s ezáltal a minőségbiztosítási rendszerek fontos része. 

Az eljárás célja egy alfanumerikus karakterekből, egyedi jelekből vagy DataMatrix kódból álló jelölés létrehozása, mellyel a munkadarabok a jelölt adatok alapján (mint pl. gyártási hely, gyártás időpontja, stb.) mindenkor nyomon követhetőek, ami a minőségbiztosítási management számára egyértelmű információt és útmutatást ad.

Alkalmazzák többek között féktárcsák, ABS-rendszerek, kipufogó berendezések, motor- és váltóalkatrészek, típustáblák jelölésére.

Jól átgondolt VIN-integrációs megoldásaink során (véső- és rezgőtűs gravírozó eljárásnál) a lakkozatlan vagy lakkozott karosszérián automatikusan vagy kézi működtetéssel pozícionálunk. A jelölési folyamat adatait a gyártás központi számítógépéről, vagy adathordozóról olvassuk le.

Speciális egyedi karakterek, 2D-kódok vagy alvázszámok, továbbá komplex alkatrészek jelölése vésőgravírozó- vagy rezgőtűs eljárással, valamint lézer technológiával is megvalósítható.
Jelöléstechnikai berendezések, jelölt alkatrészek

              


         

  
III. Robottechnika 

(Ipari automatizálás, robotos alkalmazások fejlesztése)

A különféle ragasztógépeket jellemzően meglévő gyártósorokba integrálják. A gyártósorokba félautomata/automata berendezésként kerülnek beépítésre. Az I.A.S.G. igény szerint az ilyen berendezések tekintetében is nyújt megoldási javaslatokat. Az ipari automatizálásnál előtérbe került a robotos alkalmazások fejlesztése. A robottechnika alkalmazás egyre gyakoribb az automata ragasztási feladatokban a pontos és megfelelő ragasztási kép érdekében. Az I.A.S.G.-nél is előtérbe került a robotos alkalmazások tervezése és kivitelezése. Ebben magyarországi partnerünk a Kuka Hungária Kft.

A legelterjedtebb iparágak: 

- Autóipar és beszállítóik

- Fehéráru ipar (White good industries) 

- Csomagolástechnológia.

Cégünk nagy figyelmet fordít a megrendelői igények és elképzelések optimális teljesítésére. Ezen elképzelések teljesítéséhez robotcelláinkat, célgépeinket a megrendelő elvárásainak megfelelően, a műszaki paramétereket és technológiai adottságokat egyeztetve tudjuk szállítani. Minden esetben az adott feladatra legalkalmasabb technológiát választjuk ki, a megrendelő által specifikált minőségi és a gyártandó alkatrész mennyiségi elvárások figyelembevételével.

Az I.A.S.G. Kft. komplett rendszereket fejleszt a robotok ragasztástechnológiai alkalmazásához. A berendezések tervezését és kivitelezését, robotok programozását Pécelen, a telephelyünkön végezzük.

Néhány robotos alkalmazás    robottal

Egyedi ragasztócella


  


Automata tetőcserép-palettázó robotcella


 

Ragasztó/lamináló robotcella


 


Armatúra ragasztó cella


         


           

  


Kasírozó cella 


 


  


Generálkivitelezés komplett bányaipari görgőgyártás


 PARTNEREINKNem kizárólag termékeket kínálunk, hanem műszaki megoldásokat, illetve technológiák kidolgozásával segítjük Önöket a sikereik megvalósításában, melyre garancia a kollégáink szakmai tapasztalata.

Bízva kölcsönösen előnyös együttműködésünkben, várjuk megtisztelő érdeklődésüket!


Elérhetőségünk:


I.A.S.G Kft.

2119 Pécel, Határ utca 3. V. épület

www.iasg.hu

kereskedelem@iasg.hu


KÉRDÉSE VAN A TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN?

TECHNIKAI TÁMOGATÁS

+36 28 920 918

Küldj üzenetet

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

+36 28 920 918

Küldj üzenetet