HU EN

CrossCoat

Rövid ismertető:

  • ±3%-os keresztirányú eloszlási pontosság
  • Ideális hőérzékeny anyagokhoz
  • Már 1 g/m2-es tömegeloszlással
  • A bevonat tömege és szélessége gyártás közben változik
  • Egyenletes bevonat szabálytalan felületeken
  • Csíkmentes kivitelezés
  • Az érintésmentes alkalmazás a felületi szennyeződéseket beburkolja, ahelyett, hogy a szerszámperem és a hordozó közé szorítaná őket, így egyenletes bevonatot biztosít, miközben minimalizálja a hulladékot.

CrossCoat™ - Érintésmentes ragasztófej

A CrossCoat™ egy kontaktmentes résfelhordó ragasztófej, amely precíz ragasztóáramlást biztosít a csíkmentes felhordást igénylő alkalmazásokhoz. 


Áttekintés:

Az ITW Dynatec CrossCoat™ egy kontaktmentes résfelhordó ragasztófej, amely pontos ragasztóáramlást állít elő a csíkmentes felhordást igénylő alkalmazásokhoz. Az applikátortól a szubsztrátumig folyamatos filmréteg képződik. A ragasztó kohéziója lehetővé teszi, hogy a ragasztó a hordozóra történő felhordás során megnyúljon, így rendkívül pontos és megismételhető eredményeket produkál. A munkadarabon keresztben ±3%-os pontosság érhető el, legalább 1 g/m2 felhordási rétegtömeggel, 1000 m/perc vagy annál nagyobb sebességgel.

 

A hőérzékeny anyagok, például a vékony PP és PE fólia nem érintkezik a ragasztófejjel, így a fólia nem károsodik.

A ragasztófilm kialakítása lehetővé teszi a szövetek, texturált fóliák, műszaki textíliák és egyéb nem sík felületek 100%-os bevonását.

A kontaktmentes bevonási módszer lehetővé teszi a ragasztó megnyúlását a kívánt bevonat tömegeloszlás eléréséig. A ragasztó reológiájától függően 1-től több mint 100 g/m2-ig terjedő rétegek elérhetők.


Ragasztó viszkozitása

1,000 - 200,000 cps

Maximális üzemi hőmérséklet

200º C (425º F)

Pneumatikus nyomás

5-9 bar (74-125 psi)

Ragasztónyomás

7-68 bar (100-1000 psi)

 

 

KÉRDÉSE VAN A TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN?

TECHNIKAI TÁMOGATÁS

+36 28 920 918

Küldj üzenetet

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

+36 28 920 918

Küldj üzenetet