HU EN

ITW Dynatec APEX Nagy Sebességű Slot ragasztófej

Rövid ismertető:

  • Precíz nagysebességű szakaszos adagolás
  • Keskeny-, kontakt ragasztáshoz ideális választás
  • Tiszta zárás magas sebesség esetén is
  • Az ajkak megakadályozzák az alapanyag és a ragasztó felrakódását
  • Az öntisztító ajakkialakítás széles viszkozitási tartományú ragasztó alkalmazását teszi lehetővé
  • Kis mérete miatt egyszerűen beüzemelhető


ITW Dynatec APEX Nagy Sebességű Slot ragasztófej egy levegővel működtetett ömledékragasztós felhordó egység opcionális szűrőelosztóval. A fej alkalmazható változó- illetve állandó nyomású ömledékragasztó berendezéssel. Az APEX hat különböző modulkonfigurációban érhető el.


Áttekintés

Minden APEX ragasztófej egyetlen szervizblokkra szerelt modulok különféle kombinációit tartalmazza. Minden modult sűrített levegő nyit illetve zár. A modulok biztonsági rúgózárral vannak ellátva. A ragasztófejből kiáramló ragasztó mennyiségét a ragasztóberendezés szivattyúja által alkalmazott ragasztónyomás-, a shim lap vastagsága- és az shim lap kivágásának szélessége határozza meg.


A ragasztófejet cserélhető fűtőbetétek fűtik, amelyeket egy integrált RTD hőmérsékletérzékelőn keresztül vezérel a ragasztóberendezés. A szervizblokk kialakítás lehetővé teszi, hogy a 390 mm-nél keskenyebb ragasztófejeknek csak egy fűtési zónája legyen. A 390 mm-nél szélesebb modellek két hőmérsékleti zónával rendelkeznek. Az APEX modul(ok) acél vagy alumínium szervizblokkra szerelhető(k). A modulban lévő dugattyút egy mágnesszelep pneumatikusan működteti, ami lehetővé teszi a ragasztóanyag áramlását a modulban lévő szelepen keresztül.


Az APEX többféle fűtött ragasztóanyag-ellátótömlő csatlakozást kínál a szerviz- vagy szűrőtömbökbe. A ragasztó a tömlőből az elosztóban lévő csatornákon keresztül a modulba áramlik. A levegő nyomása nyitja a ragasztószelepet, így a szelep nyitvatartásakor a ragasztó kiáramlik a modulon.


A reakcióidő minimalizálása érdekében a mágnesszelepek levegő- és elektromos csatlakozói minden egyes modulhoz külön-külön készülnek.


Ezek a slot die applikátorok konfigurálhatók az ITW Dynatec DynaControl vezérlőjéhez, a mikroprocesszoros hőmérséklet-szabályozáshoz/ Compu- Vision (MCV), a DynaPlus/ Pro vezérlőhöz.

Két olyan tényező van, amelyet minden üzemeltető ellenőrzés alatt akar tartani: a termék- és a ragasztóhulladék. Az APEX™ HS Slot Die ragasztófelhordó készülék olyan megoldást kínál a tiszta ragasztóleválasztással, amelyet a versenytársak egyszerűen nem tudnak elérni. Az APEX™ valós körülmények között tesztelve bizonyítottan minimalizálja mind a ragasztó, mind a termékhulladékot, így az Önhöz hasonló ügyfelek minden nap pénzt takarítanak meg.


Maximális be-/kikapcsolási ciklussebesség

10,000 ciklus percenként

Ragasztó viszkozitása

100 - 20,000 cps

Maximális üzemi hőmérséklet

200º C (390º F)

Pneumatikus nyomás

5-9 bar (74-125 psi)

Ragasztónyomás

7-68 bar (100-1000 psi)

Tápfeszültség

230 VAC, 50/60 Hz, 1 fázisú

Modul / mágnesszelep konfigurációk

Modul és mágnesszelepbe szerelt mágnesszelep

24 VDC

Modul csőre szerelt mágnesszelepekkel

24 VDC

Modul csőre szerelt modullal, mágnesszelep nélkül

---

Modul csőre szerelt mágnesszelepekkel

110 VAC

Modul csőre szerelt mágnesszeleppel

240 VAC

Modul Festo mágnesszelepekkel

24 VDC

Speciális Flow modulok

Változó

Modul nélkül, blokkolás

---


Méretek

Magasság (H)

241.5 mm (9.5 in)

Mélység (D)

50 mm (1. 97 in)

Szélesség (W)

155.3 mm (6.11 in)


KÉRDÉSE VAN A TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN?

TECHNIKAI TÁMOGATÁS

+36 28 920 918

Küldj üzenetet

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

+36 28 920 918

Küldj üzenetet